Кловн са пратећим цуркусом је поново на Косову и Метохији

Кажу да се злочинац увек враћа на место злочина. Ако је судити по Александру Вочићу то је више него тачно. Поново је са својим пратећим циркусом на простору Косова и Метохије где по ко зна који пут покушава да глуми државника. Читава ова ујдурма коју већ данима гледамо до детаља је планирана и то планирана заједно са шиптарима. Од Вучићевог глуматања у Бриселу и одбијања да се сретне са Хашимом Тачијем до наводне шиптарске забране да Вучић посети одређена места приликом његовог дводневног боравка на Космету. Све је то до детаља и у танчине заједно договорено. 

Да неко данас пита Вучића какав то резултат жели да постигне са његовом посетом и какве ће то користи Срби имати од његове дводневне посете остао би без одговора. Јер Вучић на Космету није због Срба и њихових интерса. Вучић је на Космету због Вучићевих интереса и ничијих других. Пошто је после шест година преговора испреговарао укидање свих институција државе Србије на Космету и њихов прелазак у квази шиптарску државу данас опет глумата националисту и патриоту.

Жали се како нема рационалних Срба а једног од најрационалнијих Срба на Косову и Метохији ликвидирали су по свој прилици људи који су под његовом командом. Оливер Ивановић је био итекако рационалан Србин. Убијен је у центру Косовске Митровице на правди Бога. Главни осумњичени за то убиство су Вучићеви оперативци који за његове потребе тероришу српски живаљ на Космету. Исти они којима на рођенданска славља долази Вучићев брат Андреј. Исти они који Србима Космета раде иза леђа по Вучићевом налогу и исти они који су омогућили формирање владе терористе и убице Харадинаја. Исти они који ће се за десетак дана вратити у тзв. параламент те НАТО Франкештајн државе и исти они који веома присно сарађују са шиптарским нарко фисовима за чије потребе у централну Србију пребацују тоне авганистанског хероина који су пре тога шиптари прерадили у лабораторијима на простору Дренице.

Исти они који данас мраче и облаче на рецимо нарко тржишту Новог Сада. Исти они који за своје криминалне послове добијају и имају заштиту врха српске државе и то пре свега Александра Вучића који је уз помоћ његовог брата Андреја остварио готово пуну и комплетну контролу над нарко тржиштем у Србији. Зато је данас хероин у Србији никад јефтинији. Има га колико хоћете и свако може да га приушти. Нико у Србији наравно да не жели да говори о епидемији наркоманије. Данас се хероин на велико растура међу децом и по основним школама. Зато данас у Србији региструјемо стотине ако не и хиљаде малолетних наркомана.

Данас је сваком човеку и Србину мучно гледати тзв. председника Србије Вучића како лупета небулозе и тешке лажи. За преко шест година на власти за Србе Космета није урадио АПСОЛУТНО НИШТА. Поклонио им је пар трактора и фреза. И ту почиње и завршава се његова национална и државна политика на Космету.

Отишао је на Космет како би себе приказао као неког ко брине за судбину тог народа и то у моменту док том народу намиче омчу око врата и спрема се да их преда у руке шиптарских терориста и да на простору Косова и Метохије заврши са српском државом. То најбоље показује ситуација у селу Бање где је данас требао да оде да посети Србе. Данас је то село оставио у комплетном окружењу шиптарских терористичких банди које су тај читав простор блокирали. Није желео да иде тамо да не би изазвао конфликт?! А довео их је да ће ноћас опет морати да буду на стражама и да опет на стражама чувају своју нејач док ће он да лади јаја у Београду. То је прави Александар Вучић. Онај који кад осети тврдо, увуче рогове, подвуче реп и нестане у виду ластиног репа. 

Велеиздајник и олош од човека Александар Вучић припрема велеиздају каква није забележена у историји модерне цивилизације. Има само један проблем. Како да преда шиптарским терористима Косово и Метохију а да у Србији остане и даље да влада. Зато је данас био на Космету. Да покуша да ону чувену жабу Вука Јермића гурне Србима низ грло а да и даље остане да влада јер посао уништавања Србије који се приводи крају још није завршен. Јебе се њему и за Србима у централној Србији а камоли за онима на Космету. Па он боље радне и људске односе има са шиптарским терористима него са Србима.

Олоша не треба слушати шта прича јер је то најобичнија димна завеса и лаж. Олоша и његове подрепаше само треба гледати шта раде и ништа више.

Милинко Милинчић

Србија данас

 

https://www.srbijadanas.net/klovn-sa-pratecim-curkusom-je-ponovo-na-kosovu-i-metohiji/