КОСОВСКА ПОЛИЦИЈА СЕ ИЖИВЉАВАЛА НАД ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ И ОДБОРНИКОМ НИША: Увртали им руке, бацали их на аутомобил, па их привели

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић је, како каже директор нишког КЦ Зоран Радовановић, тренутно смештен у овој здравственој установи. Припадници Косовске полицијске службе привели су и малтретирали Милоша Секулића, одборника у Скупштини Града Ниша.
Како смо сазнали полицајци су им увртали руке, бацали на аутомобил а потом их привели у полицијску станицу у Подујеву.

Према незваничним информацијама из више извора Булатовић је нападнут на КиМ. Њега су повредили косовски полицајци сазнају „Новости“.

Директор КЦ-а Радовановић потврђује да се Булатовићу пружа медицинска помоћ у Клиничком центру, а новинари Јужних вести из више извора сазнају да се инцидент у којем је први човек Ниша повређен, догодио приликом посете председника Србије Александра Вучића Косову.

– Градонацелник Ниша Дарко Булатовић физички нападнут и повређен на Косову. Указује му се хитна лекарска помоћ у Клиничком центру у Нишу – рекао је један од извора.

Шта се тачно догодило и о каквим повредама је реч, засад нема званичних информација. Незванично,Булатовић није животно угрожен.
(Јужне вести)
http://www.novosti.rs/вести/насловна/хроника.405.html:748528-КОСОВСКА-ПОЛИЦИЈА-СЕ-ИЖИВЉАВАЛА-НАД-ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ-И-ОДБОРНИКОМ-НИША-Увртали-им-руке-бацали-их-на-аутомобил-па-их-привели