Марко Видојковић: Живите у резервату помахниталих дивљака, заражених лудилом врховног вође

Овај текст није зајебанција. Схватите га као пријатељско упозорење. Не живите у нормалној земљи. Живите у резервату помахниталих дивљака, заражених лудилом врховног вође.

Скуп демона под називом Главни одбор СНС заседао је прекјуче у Београду. Монструми у људском обличју који се хране крвљу својих суграђана окупили су се не би ли обележили десетогодишњицу свог похода на наше животе. Централна личност овог, као и свих осталих догађаја у претходних шест година, био је Мали Алек, истурен на врх ове пирамиде зла, да са њега бљешти својим токсичним сјајем на грађане Србије.

Први наслов везан за седницу ГО СНС, који је избацило једно говно од некада угледног интернет портала, беше “Снови су почели да се остварују”. Ово је цитат Малог Алека. Његови снови се заиста и остварују. Пошто своју снагу гради на страху и поткупљивости најбеднијих и најмалоумнијих слојева становништва, искомплексирани  Мали Алек, природно, гаји презир према свима и свему. Распала локомотива Србија убрзано жури ка непрокопаном тунелу, а Мали Алек – машиновођа, сладострасно се церекајући, тура још угља у њену ужарену пећ, како би убрзање ка потпуној пропасти било апсолутно, а ударац смртоносан и за брдо и за локомотиву.

Његов је план да у последњем часу искочи из локомотиве и одјаше под окриљем мрака на исток, Путину или Ердогану, видећемо, са три товара опљачканог српског блага, оставивши своје обожаваоце  и своје непријатеље једне са другима, да се под силином удара наредних неколико деценија распадају на хиљаду комада, сваки пут кад погледају једни друге у очи и присете се срамоте која је трајала претходних шест, седам или већ колико година, а која ће се звати “Доба Малог Алека”.

Наредни наслов са бала напредњачких вампира био је, такође, цитат Малог Алека: “Моја косовска политика доживела је пораз”. Свима који су се упитали “Каква бре политика, лажовчино?”, појаснићу – могуће је да та реченица значи како ће преговоре о Косову наставити отровни бандитски фикус Ана Брнабић и аустријски пумпаџија Беџет Пацоли, те без пуно фрке завршити посао, који је Мали Алек обећао западним силама. По потписаном споразуму, СНС банда ће наместити референдум којим ће се тај споразум и потврдити и онда ће, у зависности од тога има ли још шта да се мазне и да ли му је глава у опасности, још неко време силовати Србију или из ње збрисати.

На маргинама заседања чудовишта из ГО СНС, дешавала се смрт. Као што знате, од живота у Србији лако може да се умре. Претерана изложеност Алековом утицају одвешће вас најпре у физичку и менталну болест, а затим и у вечна ловишта. Сигурно сте то приметили, у Србији се појачано умире, а живот све мање и мање вреди. На страну смртоносне болести и напрасне необјашњиве смрти, на то смо одавно навикли – пре, за време и после седнице ГО СНС, смрт је поједине грађане вребала и затекла на најразличитијим местима, по најразличитијим сценаријима.

У земљи у којој се и деца бесе, самоубиство одраслих постало је готово нормална појава. Скокови с мостова и из вишеспратница готово да се једва провуку кроз вести. Ипак, неколико дана пред седницу ГО СНС стигла је застрашујућа прича о заједничком самоубиству мајке и ћерке, резањем вена. Таблоиди нису стигли ни да им се напију крви, а два дана касније су нова мајка и ћерка извршиле самоубиство, овог пута испијањем есенције. Не улазећи у непосредан повод за овај ужасан чин, око разлога се можемо сложити: Доба Малог Алека.

Уколико желите да раскинете са дечком или да се разведете од мужа, можда би било најбоље да то оставите за период после Доба Малог Алека, пошто су, приметиле сте то ваљда, мушкарци последњих година нарочито осетљиви и лаки на обарачу, свесно или несвесно опонашајући великог српског поглавника, познатог силеџију и женомрсца. Зар желите да се ваш бивши појави на вратима ваше собе у студењаку и припуца? Уколико сте баш запеле да раскинете, будите спремне на све облике опасног понашања својих некадашњих јачих половина – закључавајте врата двапут, осврћите се стално преко рамена, држите сузавац у руци и будите кадри да прескачете с терасе на терасу, уколико се нађете у животној опасности.

Будите свесни и да није само бивши муж у стању да убије, то уме и свекрва, пуцајући из пушке, пошто вам је претходно провалила у стан. Убити оца шрафцигером или мајку секиром постало је готово уобичајено, па на то нећу трошити речи. На пијане, малолетне и искомплексиране убице за воланом, такође. На мафијаше који се готово свакодневно кокају по парковима и кафићима исто. Уколико се, међутим, упуштате у тучу с неким, будите свесни да Смрт у Доба Малог Алека не спава, те људи који током туче ударају главом у плочник умиру више него пре, или макар заврше у коми. Не желите ваљда да вас Доба Малог Алека претвори у убицу? Избегавајте физичко насиље док не стигну лепша времена.

Посебна сорта, која се појавила баш уочи самог напредњачког пира, јесу анонимне убице или убице у покушају, попут рецимо непознате жене која је, док су се возиле аутобусом, ножем убола у леђа девојку. Градски саобраћај је одувек био опасан по живот, али ових дана је можда ипак боље ићи пешке, па макар и у Борчу. Кад мало боље размислим, ни то није безбедно, јер се, готово истовремено са кољачицом из буса, појавио и пуцач из хемијске оловке, који је упуцао с леђа на сред улице најпре једну жену, а затим и трудницу. О овим случајевима немамо пуно информација, осим да је пуцач из хемијске ухапшен, а баба с ножем је изгледа и даље на слободи.

Овај текст није зајебанција. Схватите га као пријатељско упозорење. Не живите у нормалној земљи. Живите у резервату помахниталих дивљака, заражених лудилом врховног вође. Не живите у нормалном добу, живите у Добу Малог Алека. Живот вам је непрекидно у опасности – чак и кад пролазите поред кола којима није повучена ручна.

Чувајте се.

Пише: Марко Видојковић, 6yka

https://www.srbijadanas.net/marko-vidojkovic-smrt-u-doba-malog-aleka/