Млади либерали Шведске за легализацију инцеста и некрофилије

Штокхолм-Некрофилија и инцест требали би бити легални, саопштили су млади Либералне партије Шведске који су прошлог викенда изгласали подршку овом предлогу.

Инцест, оргије, дрига, убиства: Ово су вође најјезивијих секти у Америци

Њихове изјаве су запрепастиле старије чланове ове партије, који су их назвали „смијешним глупердама“, преноси британски Дејли мејл.

Млади либерали захтијевају да се легализује секс између браћe и сестара старијих од 15 година и секс са лешом ако постоји писмено одобрење прије него што је особа умрла.

„Ми не волимо законе о моралу, а ово законодавство никога не штити“, изјавила је Сесилија Џонсон, предсједница Либералне омладине у Стокхолму.

Она наводи да је задатак омладинског крила да осмисле корак напријед у политици њихове странке.

„Некрофилија и инцест се сматрају одвратним, међутим, не може се закон заснивати само на томе што је нешто одвратно. Само зато што су одвратни, не значи да требају бити и нелегални“, сматра Џонсон.

Говорећи о некрофилији, она „појашњава“:

„Требало би да буде ваша, и само ваша одлука шта се догађа са вашим тијелом након смрти. Стога, ако желите да оставите своје посмртне остатке музеју или науци, или некома да спава с њима – онда би то требало бити у реду“.

Међутим, изјаве младих Либералне партије убрзо су наишли на критику старијих чланова.

„Људи се смију вашем ‘либерализму’, ви глуперде“, казао је бивши посланик ове партије Карл Хамилтон и упитао их:

„Шта је топ 100 листи приоритета за младе либерале: секс са нилским коњем?“

Он је напоменуо да је омладина његове партије прије свега усредсређена на публицитет, а да их не дотичу истински проблеми везани за будућност Шведске.

 

Васељенска ТВ